Udsalg

Pentagon Monlite Jakke - Sort

På lager
Ref:
K07015-01
Now 1.114,31 kr. Was 1.310,95 kr.
Størrelsesvejledning

Størrelsesvejledning

Size 1/2 Chest Sleeve Length Back Length
XS 21.7" (55cm) 24.4" (62cm) 27.2" (69cm)
S 22.4" (57cm) 25.2" (64cm) 28" (71cm)
M 23.2" (59cm) 26" (66cm) 28.7" (73cm)
L 24" (61cm) 26.8" (68cm) 29.5" (75cm)
XL 24.8" (63cm) 27.6" (70cm) 30.3" (77cm)
XXL 25.6" (65cm) 28.3" (72cm) 31.1" (79cm)
3XL 26.4" (67cm) 29.1" (74cm) 31.9" (81cm)
4XL 27.2" (69cm) 29.9" (76cm) 32.7" (83cm)

Hurtig levering i hele Danmark

60-dages returpolitik

Flere farver

Made of a lightweight and breathable fabric, the Monlite Jacket from Pentagon comes with a high collar with chin guard, three-point adjustable hood and a full front YKK zipper with a glove-friendly pull. The jacket feature two large, zipped hand pockets with mesh lining and two internal sleeve pockets for documents, keys, or other personal belongings. TPU laminated membrane with a waterproof rating of 8000mm/24h and breathability 5000g/m²/24h make the jacket suitable for rainy, windy, and stormy weather conditions, while the underarm ventilation zippers offer optimal comfort and temperature management. Ideal for adventure expeditions and everyday outdoor use, the Pentagon Monlite Jacket provides superior protection against moisture and bad weather while remaining highly functional and comfortable. Perfect for travelling, fishing, hiking, hunting and everyday wear.

 • Windproof, water-repellent and lightweight jacket
 • High collar with chin guard
 • Three-point adjustable hood
 • Full front YKK zipper with a glove-friendly pull
 • Two large, zipped hand pockets with mesh lining
 • Two sizeable internal sleeve pockets
 • Hook-and-loop adjustable wrists
 • Bottom hem adjustable with cord locks
 • Underarm ventilation openings with two-way zippers
 • Hanging loop
 • Three-layer rubber taped water-sealed seams
 • Inner Storm Flap protection
 • DWR coating grade 4
 • Material: 94% Polyester 6% Spandex outer-shell fabric
 • TPU laminated WP 8000mm/24h MPV 5000g/m²/24h (American Standard)
 • Manufacturer: Pentagon
 • Manufacturer's number: K07015-01

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pentagon Monlite Jakke - Sort
Din bedømmelse

Levering

Din pakke sendes normalt samme eller næste arbejdsdag efter godkendt betaling. Vi bekræfter altid via e-mail, at din vare er sendt.

Alle leveringspriser er for et ubegrænset antal varer:

Danmark

Standart 6-7 Dages Levering 49 kr

 • Tilgængelig til alle ordre uanset prisen og størrelsen på din ordre

Fremskyndet 4-5 Dages Levering 79 kr

 • Kun tilgængelig, hvis du bestilte inden kl 13 mandag til fredag
 • Bemærk: Lørdage, søndage og offentlige helligdage er IKKE arbejdsdage
 • Du vil modtage et tracking-nummer, der gør det muligt at følge din ordre

Resten af verden

Tjek venligst leveringsprisen ved kassen (opkræves efter vægt)

Manglende levering

Egentlig bortkommen post er sjældent i Danmark. Erfaringen siger os, at varer i de fleste tilfælde returneres til os som uafhentede, når købere har rapporteret varer som ikke leveret. Kontakt venligst dit lokale leveringskontor, inden du kontakter os om manglende levering. Når varer returneres til os, kontakter vi dig, og der opkræves en yderligere porto- og håndteringsafgift, inden varerne kan leveres igen.

I tilfælde af at en pakke returneres til os, og der er nogle problemer, der skal løses, skrives der en e-mail til kunden, der underretter ham / hende om pakken. Hvis der går 60 uden svar, opmagasineres varen og bortskaffes.

Returneringspolitik

Hos Military 1st håber vi, at du bliver helt tilfreds, hver gang du handler hos os. Lejlighedsvis ved vi dog, at du måske ønsker at returnere en vare.

Vi modtager gerne varer, du returnerer til tilbagebetaling eller ombytning indenfor 90 dage efter modtagelse, så længe de er i en salgbar stand, og emballage og etiketter er intakte. Så du er velkommen til at prøve alt blandt vores fantastiske sortiment med vores returneringspolitik: Ingen brok og ingen spørgsmål. Det er ikke nødvendigt at sende os en e-mail, når du sender en vare retur.

Returneringer fra Danmark

Du skal blot gå ind på vores Returneringsportal for at oprette en returetiket og finde dit nærmeste returneringssted. Du er som kunde ansvarlig for omkostningerne ved at returnere varen til os. Pak dine varer sikkert, og udfyld formularen på forsendelsesnotaen, der angiver de varer, du returnerer. Vælg den relevante årsag for returnering, og vedlæg denne i din pakke. Vær venlig at registrere dit ordrenummer, der er angivet på forsendelsesnotaen, da det er nødvendigt at oprette en returnering gennem returneringsportalen.

Internationale returneringer fra EU, USA, Canada, Hong Kong, Australien eller New Zealand

Du skal blot gå ind på vores Returneringsportal for at oprette en returetiket og finde dit nærmeste returneringssted. Du er som kunde ansvarlig for omkostningerne ved at returnere varen til os. Pak dine varer sikkert, og udfyld formularen på forsendelsesnotaen, der angiver de varer, du returnerer. Vælg den relevante årsag for returnering, og vedlæg denne i din pakke. Vær venlig at registrere dit ordrenummer, der er angivet på forsendelsesnotaen, da det er nødvendigt at oprette en returnering gennem returneringsportalen.

Internationale returneringer fra resten af verden

Du er som kunde ansvarlig for omkostningerne ved at returnere varen til os. Returneringen kan sendes tilbage via en serviceudbyder efter dit eget valg. Men vi anbefaler en sikker, sporbar forsendelsesmetode, der kræver en underskrift ved levering.

 • Pak dine varer sikkert, og udfyld formularen på forsendelsesnotaen, der angiver de varer, du returnerer. Vælg den relevante årsag for returnering, og vedlæg denne i din pakke. Returner varen til nedenstående adresse:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  Storbritannien

 • Marker venligst valgmuligheden "Returnerede varer / Varer" uden værdi (nul), når du udfylder toldangivelsen.
 • Sørg for, at afsenderens adresse står PÅ pakken. Forsendelser uden afsenderens adresse behandles ikke, og de bortskaffes efter 60 dage.