Vilkår og betingelser

1. Websiden

1.1 Websiden Military1st.dk ejes og drives af MMG Trading Ltd. Vi er registreret i England og Wales under virksomhedsnummer 06969242 og med etableret kontor på Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester, M17 1DB, Storbritannien. Vores britiske momsregistreringsnummer er GB 972 2115 34. Vores firmaadresse er: MMG Trading Ltd, Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester, M17 1DB, Storbritannien

1.2 Alle varer på denne webside udbydes af MMG Trading Ltd., som vil være den kontrakterende part for enhver ordre, du afgiver.

2. Ordrer

2.1 Alle ordrer, du afgiver, består af et tilbud om køb at et produkt underlagt vores accept. Vi forbeholder os rettigheden til at afvise enhver ordre uden årsag.

2.2 Alle ordrer, der afgives, vil være underlagt tilgængelighed og bekræftelse af ordreprisen via en "meddelelse om afsendelses"-e-mail, som sendes til din e-mailadresse på købstidspunktet.

2.3 Hvis du ønsker at bestille varer, som kun kan købes af personer over en hvis alder, vil du, når du tilgår websiden, blive bedt om at bekræfte, at du er over den tilladte lovlige alder for at kunne købe varerne. Hvis vi med rimelighed mener, at du ikke er juridisk berettiget til at købe visse varer, forbeholder vi os rettigheden til at annullere din ordre.

3. Priser

3.1 Alle priser er inklusiv moms eller lignende salgsskat (hvor dette er gældende) til den gældende sats, vi som sælger er ansvarlig for.

3.2 Alle priser på websiden Military 1st er i euro.

3.3 Vi forsøger ihærdigt at sikre, at den viste pris på vores hjemmeside er korrekt. Det kan ske en sjælden gang, at varer er prissat forkert. Hvis vi opdager, at der har været en fejl med prissætningen af en vare, vil vi kontakte dig forud for afsendelse af ordren for at meddele dig om fejlen. Du vil blive spurgt, om du ønsker at annullere ordren eller fortsætte med ordren til den korrekte pris. Vi er ikke forpligtede til at sælge dig varen til den forkerte pris.

4. Betaling

4.1 Betaling for varerne og leveringsgebyrer kan foretages med enhver metode, som angives på vores webside på tidspunkt for ordreafgivelse. Betaling skal falde før leveringsdatoen og betalingstidspunktet skal være et fundamentalt vilkår i denne aftale, hvoraf brud vil give leverandøren ret til at afslutte kontrakten øjeblikkeligt.

4.2 Der vil ikke være nogen levering, indtil betaling er modtaget.

5. Levering

5.1 De varer, du bestiller, vil blive leveret til den adresse, du angiver, når du afgiver din ordre.

5.2 Din pakke vil normalt blive afsendt samme dag eller næste hverdag, når betalingen er gået i gennem. Vi bekræfter altid via e-mail, at din(e) vare(r) er blevet afsendt.

6. Ingen levering

6.1 Bortkomst af post er sjældent i Europa. Erfaringen har vist os, at i de fleste tilfælde returneres varer til os som uafhentede, når købere har rapporteret deres varer som ikke-leverede. Tjek venligst hos dit lokale postkontor, før du kontakter os angående ikke-levering. Hvis varer returneres til os, vil vi kontakte dig og yderligere porto og håndteringsgebyr vil blive pålagt, før varerne kan leveres igen.

6.2 Hvis varerne ikke leveres på den forventede dato, bør du underrette os om en sådan manglende levering inden for 28 dage efter afsendelsesdatoen.

7. Returneringer

7.1 Hvis du ønsker at returnere nogen af dine varer, kan dette kun ske i overensstemmelse med vores returpolitik.

7.2 Hvis en vare returneres til os beskadiget, slidt eller i en usælgelig stand, og Military 1st ikke var blevet informeret, inden varen blev sendt, kan vi ikke kunne give dig en tilbagebetaling. Vi skal muligvis sende det tilbage til dig og bede dig om at dække leveringsgebyret, eller hvis det ikke er muligt, opkræver vi et lagergebyr. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi som følge af anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

8. Copyright

8.1 Alle intellektuelle rettigheder tilhørende MMG Trading Ltd såsom varemærker, varenavne, patenter, registrerede design og andre automatiske intellektuelle ejendomsrettigheder afledt af æstetikken og funktionen af websiden, vil forblive ejendom tilhørende MMG Trading Ltd. Ved at anvende websiden samtykker du til at respektere de intellektuelle rettigheder tilhørende MMG Trading Ltd og vil afholde dig fra at kopiere, downloade, transmittere, reproducere eller printe nogen former for materiale/billeder indeholdt på websiden til kommercielt formål.

9. Kampagnen Op til %RABAT% rabat.

9.1 Kampagnen giver en rabat på op til %RABAT% rabat på den oprindelige pris for udvalgt lager. Udelukkelser kan gælde for visse varer, og disse vil ikke være berettiget til nogen rabatter under kampagnen. Vi forbeholder os retten til at ændre rabatværdien efter vores skøn i hele kampagneperioden. Desuden forbeholder vi os retten til at afslutte kampagnen før den angivne slutdato, som det skønnes passende. Bemærk venligst, at denne kampagne ikke kan kombineres med andre igangværende kampagner og forbliver gyldig som et selvstændigt tilbud. Derudover bevarer vi retten til at ændre vilkårene og betingelserne for kampagnen uden forudgående varsel.

10. Giveaways og konkurrencer

10.1 For at se de fulde vilkår og betingelser for givaaways og konkurrencer, klik her.

11. Ændringer

11.1 MMG Trading Ltd forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden, som det måtte være påkrævet.

12. Generelt

12.1 Betingelser reguleres af engelsk lov. Dette betyder din brug af webstederne og enhver kontrakt for køb af varer via webstederne; og enhver tvist eller krav, der opstår som følge af eller i forbindelse med samme, reguleres af engelsk lov. Du og vi er begge enige om, at domstolene i England og Wales har ikke-eksklusiv jurisdiktion til at bilægge eventuelle tvister, der opstår ud af disse betingelser eller din brug af webstederne.

12.2 Hvis du har nogen spørgsmål om vores vilkår og betingelser, bedes du kontakte vores Customer Care Team på info@military1st.dk eller Customer Care Team MMG Trading Ltd, Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester M17 1DB, Storbritannien.