10 % rabat på campingudstyr! Brug koden CAMPING10 Slutter den 27/06/2022.

Propper Aeros Bukser - Dusk

På lager
Ref:
F59146B212
953,95 kr
Størrelsesvejledning

Størrelsesvejledning

Size Waist Inseam
30X32 30" (76.2cm) 32" (81.3cm)
30X34 30" (76.2cm) 34" (86.4cm)
32X32 32" (81.3cm) 32" (81.3cm)
32X34 32" (81.3cm) 34" (86.4cm)
34X32 34" (86.4cm) 32" (81.3cm)
34X34 34" (86.4cm) 34" (86.4cm)
36X32 36" (91.4cm) 32" (81.3cm)
36X34 36" (91.4cm) 34" (86.4cm)
38X32 38" (96.5cm) 32" (81.3cm)
38X34 38" (96.5cm) 34" (86.4cm)
40X32 40" (101.6cm) 32" (81.3cm)
40X34 40" (101.6cm) 34" (86.4cm)

Hurtig levering i hele Danmark

60-dages returpolitik

Flere farver

These extremally durable low-profile Aeros Pants from Propper are made of lightweight, breathable and high-performance fabric and feature fly with snap button and durable YKK zipper. The trousers come with two large hand pockets with reinforcement tool clip edge, two back sleeve pockets and two vertical zippered side pockets. Moreover, there is a Sleeve phone pocket on the left side and one sleeve pocket on the right side. These water repellent, soil and stain resistant trousers are perfect for the police, military or general forces, as well as for cadets, EMT personnel, as well as for outdoor activities or everyday use.

 • Durable low-profile trousers in a classic fit
 • Made of lightweight, breathable and high-performance fabric
 • Fly with snap button and durable YKK zipper
 • Two large hand pockets with reinforced tool clip edge
 • Two back sleeve pockets
 • Two vertical zippered side pockets
 • Sleeve phone pocket on the left side
 • Sleeve pocket on the right side
 • Five wide reinforced belt loops
 • Durable Water Repellent (DWR) treatment to resist dirt and moisture
 • Material: 70% Nylon, 27% Cotton, 3% Spandex
 • Manufacturer: Propper
 • Manufacturer's number: F59146B212
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Propper Aeros Bukser - Dusk
Din bedømmelse

Levering

Din pakke sendes normalt samme eller næste arbejdsdag efter godkendt betaling. Vi bekræfter altid via e-mail, at din vare er sendt.

Alle leveringspriser er for et ubegrænset antal varer:

Danmark

Standart 6-7 Dages Levering 49 kr

 • Tilgængelig til alle ordre uanset prisen og størrelsen på din ordre

Fremskyndet 4-5 Dages Levering 79 kr

 • Kun tilgængelig, hvis du bestilte inden kl 13 mandag til fredag
 • Bemærk: Lørdage, søndage og offentlige helligdage er IKKE arbejdsdage
 • Du vil modtage et tracking-nummer, der gør det muligt at følge din ordre

Resten af verden

Tjek venligst leveringsprisen ved kassen (opkræves efter vægt)

Manglende levering

Egentlig bortkommen post er sjældent i Danmark. Erfaringen siger os, at varer i de fleste tilfælde returneres til os som uafhentede, når købere har rapporteret varer som ikke leveret. Kontakt venligst dit lokale leveringskontor, inden du kontakter os om manglende levering. Når varer returneres til os, kontakter vi dig, og der opkræves en yderligere porto- og håndteringsafgift, inden varerne kan leveres igen.

I tilfælde af at en pakke returneres til os, og der er nogle problemer, der skal løses, skrives der en e-mail til kunden, der underretter ham / hende om pakken. Hvis der går 60 uden svar, opmagasineres varen og bortskaffes.

Returneringspolitik

Hos Military 1st håber vi, at du bliver helt tilfreds, hver gang du handler hos os. Lejlighedsvis ved vi dog, at du måske ønsker at returnere en vare.

Vi modtager gerne varer, du returnerer til tilbagebetaling eller ombytning indenfor 90 dage efter modtagelse, så længe de er i en salgbar stand, og emballage og etiketter er intakte. Så du er velkommen til at prøve alt blandt vores fantastiske sortiment med vores returneringspolitik: Ingen brok og ingen spørgsmål. Det er ikke nødvendigt at sende os en e-mail, når du sender en vare retur.

Returneringer fra Danmark

Du skal blot gå ind på vores Returneringsportal for at oprette en returetiket og finde dit nærmeste returneringssted. Du er som kunde ansvarlig for omkostningerne ved at returnere varen til os. Pak dine varer sikkert, og udfyld formularen på forsendelsesnotaen, der angiver de varer, du returnerer. Vælg den relevante årsag for returnering, og vedlæg denne i din pakke. Vær venlig at registrere dit ordrenummer, der er angivet på forsendelsesnotaen, da det er nødvendigt at oprette en returnering gennem returneringsportalen.

Internationale returneringer fra EU, USA, Canada, Hong Kong, Australien eller New Zealand

Du skal blot gå ind på vores Returneringsportal for at oprette en returetiket og finde dit nærmeste returneringssted. Du er som kunde ansvarlig for omkostningerne ved at returnere varen til os. Pak dine varer sikkert, og udfyld formularen på forsendelsesnotaen, der angiver de varer, du returnerer. Vælg den relevante årsag for returnering, og vedlæg denne i din pakke. Vær venlig at registrere dit ordrenummer, der er angivet på forsendelsesnotaen, da det er nødvendigt at oprette en returnering gennem returneringsportalen.

Internationale returneringer fra resten af verden

Du er som kunde ansvarlig for omkostningerne ved at returnere varen til os. Returneringen kan sendes tilbage via en serviceudbyder efter dit eget valg. Men vi anbefaler en sikker, sporbar forsendelsesmetode, der kræver en underskrift ved levering.

 • Pak dine varer sikkert, og udfyld formularen på forsendelsesnotaen, der angiver de varer, du returnerer. Vælg den relevante årsag for returnering, og vedlæg denne i din pakke. Returner varen til nedenstående adresse:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  Storbritannien

 • Marker venligst valgmuligheden "Returnerede varer / Varer" uden værdi (nul), når du udfylder toldangivelsen.
 • Sørg for, at afsenderens adresse står PÅ pakken. Forsendelser uden afsenderens adresse behandles ikke, og de bortskaffes efter 60 dage.